Mon, Aug 11, 2008
To: Whom it may concern.

När Olof arbetade som FN:s medlare mellan Irak och Iran berättade Saddam frö honom att USA/Israel i hemlighet försåg Iran med vapen och förutsättningen för fortsatta samtal var att dessa leveranser upphörde. Olof kontaktade amerikanerna och hotade att avslöja detta i sina försök att få slut på kriget. Om han hade lyckats med medlingen hade han betydligt ökat sina chanser att uppnå drömmen att bli Generalsekreterare i FN.

 

Vad Olof inte visste var att Oliver North och grabbarna, med Reagans goda minne, sålde knark i USA och vapen till Iran för att få ihop pengar till av Kongressen förbjudna operationer i Nicaragua. Reagan ville inte råka ut för riksrätt som en berömd föregångare hade gjort och det ”svenska trädet måste fällas”.

 

Det var många inblandade i operationen. Men en huvudspelare var Ingvar som tipsade sin kompis om filmen Bröderna Mozart som gick på biografen mitt emot partihögkvarteret. Ebbe stod i fönstret och kollade åt vilket håll Olof gick mot efter filmen och Hans såg till att allt städades upp snyggt och prydligt. Resten vet du!

 

Exakt vem som sköt är jag inte säker på. Det är ju inte väsentligt. Men jag skulle sätta en slant på den engelska säkerhetspolis/militär som åkte fast med en Jagga full med knark men släpptes. Det stod mycket om honom i de engelska tidningarna, men inte i de svenska. Minns inte namnet just nu. Men som sagt – huvudpersonerna i detta drama känn vi till. Olof, Ingvar, Hans, Saddam och Ronald.

 

Varför betala med ohanterligt knark?? Tja, har kranen till cash stryps får man betala med knark eller vapen..

 

Kanske du inte känner till den historiska bakgrunden till detta. Men efter andra världskriget satsade CIA stort på de socialdemokratiska rörelserna i Västeuropa för att motverka kommunismen. Detta var ju ingen hemlighet, men resultaten införlivades inte i det allmänna medvetandet. Därför var det heller ingen som blev förvånad över att just de socialdemokratiska ledare som hade gått på universitet i USA blev statministrar i Sverige – Olof och Ingvar… Visserligen var det många som med Jan Myrdal skanderade ..”Tage och Geijer .. Lyndons lakejer” men det var få som förstod den praktiska innebörden.

 

När knähunden mopsar upp sig alltför mycket, då gör man sig av med honom.  … som Olof, som Saddam och nu Mugabe.

 

 

Right ?? Vad var komplotten...

vintervädret här är strålande just nu. såg dolphins och minkwhales och pelikaner.

 

"Bröderna Mozart"?? Jäkla bra film och centrum i en av Sveriges största komplotter. 
 

 

 

 filmen Mozart . Bara eftersom du frågade!

Funderar på att visuellt bygga ut sajten

www.insanepeople.homestead.com/

till exemle:

ww.t.ex.homestead. com/

eller (ingen sajt active!)

ww.exemple.homestead.com

En man kliver på ett tåg och sätter sig brevid en främling och skär av huvudet på denne och dricker han blood.

En man håller hov och kallar sig kung och mottager stora inkomster från övriga människor.

En man organiserar så att 300.000 människor kommmer till en plats på bestämd tid och skriker

"GUD".

En man köper falska biljetter på internet till ett arrangerat möte på andra sidan jordklotet mellan människor som skriker "Guldmedalj".

En man tar på sig en uniform och tar sig rätten att skjuta andra människor och skriker: "Du får inte mörda mig utan uniform".